SPACES

Hangar 1, een neoclassicistisch pakhuis aan de waterkant, ondergaat momenteel een renovatie tot een veelzijdige multifunctionele ruimte. Naast het behoud van zijn architectonische erfgoed, wordt het aangepast voor moderne activiteiten. Van evenementenruimtes tot eetgelegenheden, Hangar 1 zal diverse mogelijkheden bieden voor huurders. De transformatie is een viering van Oostendse maritieme geschiedenis en belichaamt de toewijding aan het behoud van erfgoed. Hangar d’Amour, een deel van Hangar 1, biedt een unieke ruimte waar entertainment, dineren en werk samenkomen.

Kantoorruimtes

Kantoorruimtes (1.200 m?): Naast onze dynamische entertainment-en eetruimtes biedt Hangar 1 ook een aanzienlijke 1.200 vierkante meter aan moderne kantoorruimtes. Deze kantoren zijn ontworpen voor bedrijven die op zoek zijn naar een levendige en gunstige locatie. Met een toplocatie in Oostende bieden deze ruimtes een inspirerende omgeving voor productiviteit, terwijl ze profiteren van de energie en vitaliteit van Hangar.

Restaurantruimte

Restaurantruimte op de begane grond (400 m?): Aangrenzend aan de evenementenruimte presenteren we nog een opmerkelijk gebied van 400 vierkante meter, met even hoge plafonds. Deze ruimte is op maat gemaakt voor culinaire excellentie en vormt het perfecte decor voor een restaurant dat goed eten combineert met een trendy sfeer. Gasten kunnen genieten van heerlijk eten en drinken terwijl ze de betoverende ambiance van Hangar 1 ervaren.

Rooftop Bar

Rooftop (Restaurant, Cocktailbar of Club) (350 m?): Onze azotea strekt zich uit over een belangrijk deel van het dak van het gebouw en biedt het beste uitzicht op de haven. Deze prachtige ruimte is omgeven door glazen wanden die panoramische uitzichten bieden. Het is de perfecte setting voor een bruisende club, een elegante cocktailbar of andere soortgelijke activiteiten. Of je nu danst onder de sterren of cocktails drinkt met een prachtig uitzicht, het dakterras belooft onvergetelijke ervaringen.

Evenementenruimte

Evenementenruimte op de begane grond (600 m?): Op de begane grond bieden we een uitgebreide evenementenruimte van 600 vierkante meter met hoge plafonds. Deze ruimte is de ideale setting voor zakelijke evenementen, bruiloften en een breed scala aan andere bijeenkomsten. Met zijn flexibiliteit en grootsheid past het zich aan uw visie aan en creëert het memorabele momenten die een blijvende indruk achterlaten.